Art, patiënt- en cliënttevredenheid

Feedback van patiënten en cliëntenFeedback van uw patiënten en clïenten

Feedback van uw patiënten of cliënten is belangrijk om de kwaliteit van uw zorg te waarborgen. Met ART kunt u de tevredenheid van uw patiënt of cliënt gericht meten zonder dat zij daarvoor tijd hoeven vrij te maken. Art biedt u de mogelijkheid het onderzoek direct af te nemen in de praktijk. ART maakt het mogelijk het tevredenheidsonderzoek direct aan de balie af te nemen. Uw patiënt of cliënt selecteert zijn of haar behandelaar en beantwoordt daarna 5 tot 10 vragen omtrent de behandeling, de praktijk en de behandelaar. 

ART is flexibel

tevredenheidsonderzoekU kunt uw tevredenheidsonderzoek zelf samen stellen. Art maakt het mogelijk om een onbeperkt aantal multiplechoice vragen in te voeren. Uit deze vragen worden automatisch en ad random steeds 5 of 10 vragen aan de betreffende patiënt getoond. Dit verhoogt de bereidwilligheid van de patiënt om de vragen te beantwoorden.

Heeft een patiënt of cliënt geen zin of geen tijd om de vragenlijst in uw praktijk in te vullen? Dan heeft u ook de mogelijkheid de vragenlijst per e-mail te verzenden zodat hij of zij het onderzoek op een later tijdstip kan invullen.

ART geeft u 24/7 inzicht in de gezondheid van uw praktijk

De resultaten van uw patiënt- of clienttevredenheidonderzoek kunt u op ieder moment van de dag bekijken. ART biedt u duidelijke en overzichtelijke grafieken en tabellen. In één oogopslag ziet u hoe u er voor staat.

ART kosteloos testen*

rapportage patiënttevredenheid en cliënttevredenheidOvertuig uzelf van de kracht van ART en haal de stijlvolle en ontvang de ARTistieke display inclusief tablet nu tijdelijk gratis in uw praktijk. Wilt u meer weten? Of een demonstratie zien? Vult u dan onderstaand formulier in en ontvang ART 2 maanden vrijblijvend op proef.

Wanneer u overtuigd bent van de kracht van ART, krijgt u ART kado* bij een 2 jarig abonnement.